Tävling: Vinn en skiva!

Vinn en colby o donis skiva-collage




Ja! Du har alltså chansen att vinna en helt gratis skiva med Colby O' Donis! Och den här tävlingen är lite speciell för det är Du som väljer hur du ska vinna!Här kommer lite tips på vad du kan göra:

1. Tipsa om den här tävlingen/min blogg på din blogg,
2.Göra ett collage med andra bilder av Colby O Donis
3.Göra ett collage om vad som helst :P ( T.ex höst, dig själv)
4.Skriva en dikt eller novell ( gärna med hösttema)
5.Skriva en välgenomtänkt text om varför du ska vinna.
6. Skriva tips om t.ex bloggning
7.Skicka in ett fint foto med hösttema
8. Komma med bra tips om vad nästa tävling kan handla om ( som ni kanske märker har jag lite slut på idéer, det är därför den här tävlingen är så friskapande eller vad man ska säga)

Om du vill vara med så skriver du bara det i kommentarerna och sen när du är klar med ditt bidrag skickar du det till [email protected].
Är det många som deltar så kan det hända att jag väljer ut några som antingen får göra något mer eller som man kan rösta på här . Jag har bara en skiva , och alltså bara en vinnare ! Tävlingen pågår till 10 november säger vi ( det kan förlängas).

Lycka till och hejdå !

Orkar-inte-göra-någonting-dag

Hej! Idag kommer det nog bli en tråkig dag, jag orkar inte göra någonting annat än att sitta vid datorn. Jag måste fortsätta med mina läxor egentligen men jag har ingen lust...Kul inlägg va ? xP

♣♣



bloggstart

Idag har jag mest hållt på med bloggen, men jag har hunnit med lite plugg också och så har jag varit i centrum för att köpa present till pappa som fyller år idag! Han fick en väska, skiva och chokladask med romerska bågar.Det är sånna där chokladbitar som ser ut som apelsiner , men fråga mig inte varför det heter romerska bågar, för det vet jag inte!



I bloggen har jag fixat lite design , med bakgrunden och headern och sånt :P . Nästa grej blir att fixa fler läsare...

♣♣




My blog love ^^

Nu är jag glad för jag har som ni ser skaffat en ny blogg. ME LIKE :D

♣♣          



RSS 2.0