Mycket att göra

Hej bloggen! haha som Amanda säger (www.amandavardet.blogg.se). Hon e ingen bra bloggare direkt men iallafall. Förlåt för att jag inte har skrivit på länge, men jag har så mycket annat att göra, och som noescape(www.noescape.blogg.se) säger, skolan går faktikst oftast före bloggen! Men var inte ledsna för att jag inte har börjat skriva på min "novell" än, den kommer faktist snart! Haha.... ska försöka fixa länkarna sen så att namnen blir en länk men jag hinner inte nu.( Jag märkte att jag hade citerat lite konstigt med som blablabla säger båda gångerna men ni får stå ut med det.)

P.s jag har inte fått betalt eller något av amanda eller cecilia(noescape), men jag tycker bara att deras bloggar är värda att kollas in. Amandas blogg är bara rolig för att hon skriver så himla dåligt helt enkelt(särskilt videobloggarna), men den andra bloggaren Cecilia har en jättebra blogg!

XOXO

Min första bloggnovell


(Detta är inte novellen:) Idag i skolan lärde jag mig en sak på engelskan(ovanligt?), nämligen det här:

Novel(på engelska) betyder Roman (på svenska)!
Short story(på engelska) betyder Novell(på svenska)!

Konstigt va?!
Alltså att novel och novell inte betyder samma sak...
Kanske mer krångligt än konstigt men iallafall...

Anledningen till att jag skriver detta är inte att jag är superinteresserad utan att jag ju faktiskt tänkte börja skriva en novell som jag lägger upp på bloggen. SÅ OM DU VILL KOMMENTERA PÅ ENGELSKA KAN DET VARA BRA ATT VETA ATT DÅ HETER DET SHORT STORY^^ (Varför du nu skulle vilja det)


Imorgon börjar jag!
Vad vill ni läsa om :P ?



Vad är meningen med min blogg?

Nu tänkte jag skriva lite allmänt om bloggen, vad jag vill "åstadkomma" och så.

www.mirandawilsons.blogg.se är huvudbloggen men sedan kanske jag delar upp den i lite "underbloggar" typ en med bara foton, en med bara typ noveller och så. Det beror på hur mycket jag skriver och hur ofta så vi får se .



I min blogg kommer jag försöka skriva mindre om vad jag har gjort under dagen och det ska vara mer t.e x recensioner(bok,film,skiv), noveller, tips , och typ aktuellt eller vad man ska säga.Jag har märkt att när man bara skriver typ : aa idag vaknade jag tidigt, sen gick jag till skolan och efter det gick jag till stan med Sofia, kan det bli lite långtråkigt^^

Vad gillar du att läsa om(i bloggar)?  ♥




Jag har inte något speciellt mål med bloggen,typ att jag vill bli "känd"  eller så ,men jag ska försöka vara aktivare än på den gamla (midoris.blogg.se) och det är klart,ju fler läsare desto roligare =)



Du har kommit till rätt blogg om...

 

  • ...Du vill läsa om vad jag tycker om saker och ting
  • ...Du vill läsa om lite av varje
  • ...Du gillar foto och bloggar :P
  • ...Du letade efter en blogg som hette www.mirandawilsons.blogg.se
  • ...Du är en flitig kommenterare xP
  • ...Du helt enkelt vill följa en bra blogg

        
Du har kommit till fel blogg om...

  • ...Du endast vill använda den för att reklamera om din egna blogg
  • (Länka gärna till din blogg i kommentarerna men spamma inte och kommentaren ska vara relaterad till inlägget)
  • ...Du vill läsa en superrosa o tjejig blogg (har inget emot det men för tillfället är min blogg inte rosa)
  • ...Du aldrig tänker kommentera( jag vill gärna veta vem du är, det behöver inte vara värsta presentationen, men gör gärna något litet avtryck iallafall)
  • ...Du vill läsa om en seriös tjej(haha, det här inlägget är väldigt seriöst för att vara jag)
  • ...Du bara tänker skriva dumma kommentarer
  • ...Det inte var www.mirandawilsons.blogg.se du sökte, Prova google ;). ( Men stanna o andra sidan jättegärna kvar också )



Jag hade tänkt att börja på en novell och jag undrar om ni skulle vilja läsa medans jag skriver , alltså ett kapitel itaget, om ni vill läsa hela på en gång när den är klar eller inte läsa den alls ? Rösta på alternativ 1,2 eller 3!



Miranda






Den bjöd jag på :P (Med stämpel, fast ändå!)
Röd kofta,Isolde (Västerås)
Rutig kjol,Isolde (="=)
Vita strumpbyxor,Indiska

Om ni ville veta ? 

♣♥


















RSS 2.0